Gratis verzending (€25 NL / €50 EU)

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Reseller worden van Dutch Hemp

Wilt u CBD-ondernemer worden? Of heeft u gewoon interesse in een mooi assortiment hennepproducten voor de winkel die u al heeft? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dutch hemp is één van de meest gewaardeerde producenten van CBD-, CBG-, CBN-, en CBC-producten, zowel voor mensen als voor dieren. Wij staan bekend om de kwaliteit, de prijs, en de biologische productie. Neem contact met ons op om één of meerdere producten op te nemen in uw assortiment.

Dutch Hemp biedt een ruime keuze in CBD-, CBG-, CBN-, en CBC-producten. De meeste producten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Deze producten variëren in sterkte, maar ook in samenstelling. Wij willen namelijk dat iedere consument zijn of haar persoonlijke wensen vervuld kan zien.

Elk product is zorgvuldig samengesteld om de perfecte balans tussen smaak en effect te bewerkstelligen en om tegelijkertijd het entourage effect bij de gebruiker teweeg te brengen. We zijn overigens voortdurend bezig om nieuwe producten te ontwikkelen, dus houd het aanbod vooral in de gaten. Er komen steeds nieuwe combinaties van cannabinoïden bij.

U kunt de producten van Dutch Hemp bestellen vanaf 1 stuk en met een minimaal aankoopbedrag van 250 euro. Op onze resellerpagina kunt u ons huidige aanbod zien. Daarnaast raden we u aan om de resellercatalogus van Dutch Hemp aan te vragen. Hier vindt u namelijk álle prijzen, van 1 tot meer dan 1.000 stuks.

Reseller worden?

Reseller worden van kant-en-klare Dutch Hemp hennepproducten? Neem dan contact op.

Gratis verzending

(€25 NL / €50 EU)

Gratis cadeautje

bij elke bestelling

Discreet verzonden

verpakt zonder logo's

Voor 17:00 besteld

vandaag verzonden!

De waardering van dutchhemp.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 362 reviews.