Gratis verzending (€25 NL / €50 EU)

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Over ons

Dutch Hemp bestaat uit een team van specialisten op het gebied van cannabinoïden. Wij blijven continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en streven ernaar om de best mogelijke producten op de markt te zetten. Hiervoor werken wij nauw samen met de beste wetenschappers, advocaten, ontwikkelaars en andere deskundigen in de wereld van cannabis.

U kunt er dan ook gerust van uitgaan dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Daarvoor gebruiken wij de modernste technieken en houden wij ons te allen tijde aan de strengste kwaliteitseisen. Het resultaat: veilige, betrouwbare en bovenal effectieve producten. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan de wettelijke voorschriften.

Dutch Hemp hecht grote waarde aan transparantie. Openheid leidt tot vertrouwen, en vertrouwen is wat ons betreft essentieel. Wij willen de consument meenemen in het productieproces. Alle stappen die in dit proces worden doorlopen, worden gecontroleerd door onafhankelijke partijen. Alles om van die hoge kwaliteit verzekerd te zijn, en vooral niet verblind te worden door eigen vooroordelen. Iedere batch gaat hiervoor naar een laboratorium voor een extra check. Hier wordt eveneens gecontroleerd of de verhoudingen van cannabinoïden voldoen aan de Nederlandse en Europese wetgeving.

Daarnaast is Dutch Hemp zeer secuur in het verwijderen van onnodige bestanddelen. Voorbeelden hiervan zijn pesticiden, metalen en chemicaliën. Deze stoffen willen wij koste wat kost niet in het eindproduct hebben, en ook daarvoor hebben wij de juiste mensen aangewezen. Analyserapporten van soortgelijke processen en onderzoeken zijn bij Dutch Hemp op te vragen, waardoor een ieder ze zelf kan doorlezen.

Gratis verzending

(€25 NL / €50 EU)

Gratis cadeautje

bij elke bestelling

Discreet verzonden

verpakt zonder logo's

Voor 17:00 besteld

vandaag verzonden!

De waardering van dutchhemp.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 362 reviews.