Gratis verzending (€25 NL / €50 EU)

Voor 17:00 besteld, vandaag verzonden!

Hennepzaadolie Plus

Hempseed oil Plus

Wie al een beetje bekend is met de hennepplant, weet dat er veel mee te winnen valt. In het bijzonder voor lichaam en geest.

Al eeuwen wordt de hennepplant gebruikt om de gezondheid van de mens te bevorderen. Een uitstekend voorbeeld hiervan is hennepzaadolie. Omdat hennepzaad zo rijk is aan voedingsstoffen, mineralen en vezels, is hennepzaadolie een perfecte manier om de eigen gezondheid een opkikker te geven.

Zelf hennepzaadolie verkopen

Wij bieden niet alleen informatie over hennepzaadolie. Het is tevens mogelijk om bij ons producten aan te schaffen die u zelf als ondernemer kunt doorverkopen. Dat kan op verschillende manieren.

Dutch Hemp-label, white label of bulk

Ten eerste is er de mogelijkheid om artikelen over te nemen met daarop het merk Dutch Hemp. Dutch Hemp is een zeer gewaardeerde producent van hennepproducten, waaronder ook hennepzaadolie.

Het is echter ook mogelijk om zelf een label op de artikelen te plakken. U kunt dan dus het merk van uw eigen bedrijf erop zetten.

Tot slot is er de optie om de inkoop als bulk te doen. Dit betekent dat we de artikelen los aanbieden, dus zonder verpakking. Het is aan u!

Dit zijn de 5 belangrijkste positieve effecten op de gezondheid

1. Verzorging van de huid

Hennepzaadolie heeft een positieve invloed op de verzorging van de huid. Aandoeningen van de huid worden erdoor bestreden. Hennepzaad is namelijk zeer rijk aan natuurlijke vetzuren. Het gevolg van deze zuren is dat de huid minder droog wordt, dat de bloedspiegel verbetert en dat jeuk in mindering wordt gebracht. Een goed voorbeeld van een aandoening die wordt bestreden is eczeem.

2. Vermindering van risico op hartziekten

Wereldwijd is hartfalen één van de grootste risico’s voor de menselijke gezondheid. Hennepzaadolie heeft een positief effect op het functioneren van het hart. De bloedvaten worden door hennepzaadolie verzacht en ontspannen, en de bloeddruk wordt verlaagd. Dat zijn essentiële eigenschappen van een gezond lichaam.

3. Verbetering van de spijsvertering

Tijdens de spijsvertering dienen schadelijke stoffen te worden verwijderd. Daar helpt hennepzaadolie bij. Niet alleen worden de bacteriën bestreden, ook wordt de cholesterol van de gebruiker verbetert.

4. Verrijking van eiwitten

Iedereen die enigszins verstand heeft van het menselijk lichaam, zal weten dat proteïnen van levensbelang zijn. Hierin speelt hennepzaad een functionele rol. Hennepzaad bevat namelijk natuurlijke eiwitten. Sterker nog: in hennepzaad zitten ongeveer evenveel eiwitten als in een groot stuk vlees. Zo bevat 100 gram hennepzaad ongeveer 33 gram eiwitten, een biefstuk van 150 gram bevat evenveel eiwitten.

5. Verlichting van menstruatielasten

Ook voor vrouwen is hennepzaadolie een aanrader. De olie heeft namelijk een belangrijke invloed op het menstruatieproces. En dan met name op de nare lasten die hier normaal gesproken bij worden ervaren. Hennepzaadolie brengt de hormonen weer veel beter in balans.

Hennepzaadolie Plus

Om hennepzaadolie nóg gezonder te maken hebben wij full spectrum CBD aan de hennepzaadolie toegevoegd. Het resultaat is hennepzaadolie Plus.

Neem eens contact met ons op

Mocht u enthousiast zijn geworden, dan horen we graag van u. Samen kunnen we bespreken wat voor u als ondernemer de beste manier is om hennepzaadolie Plus te verkopen aan uw klanten. U hoeft alleen even een berichtje aan ons te sturen, en wij doen de rest.

Geschreven door Bart

Ik ben Bart Haverkamp, de gedreven tekstschrijver van Dutch Hemp met een diepgaande interesse in cannabisproducten. Mijn toetsenbord staat klaar om jou mee te nemen op een ontdekkingsreis door de boeiende wereld van cannabis. Als jouw gids op deze reis deel ik graag mijn kennis en passie. Samen duiken we in de veelzijdige mogelijkheden van deze bijzondere producten.

Bekijk al mijn blogs
Gratis verzending

(€25 NL / €50 EU)

Gratis cadeautje

bij elke bestelling

Discreet verzonden

verpakt zonder logo's

Voor 17:00 besteld

vandaag verzonden!